Felsőoktatási gyakorlóhely működésünk

 

Felsőoktatási gyakorlóhelyként eddig is nyújtottunk segítséget a felsőoktatási intézményeknek: leginkább angol, informatika, magyar nyelv és irodalom és testnevelés területeken.

A felsőoktatási intézmény megkeresi a kapcsolattartót, és egyeztet a kívánt szakterületen nyújtható szerepvállalásunkról. A fenntartó és a felsőoktatási intézmény együttműködési megállapodást köt, amelyben rögzítik a vállalt feladatokat: tanárjelölt fogadása, mentorálása, hospitálás biztosítása, intézményi dokumentumrendszer megismertetése, értekezleteken, műhelymunkákon való részvétel biztosítása, interjúk, kérdőívek, dokumentáció vezetése.

Az intézményvezető felkéri mentorálásra az alkalmas kollégát, és megbízási szerződést köt vele. A mentortanár feljegyzéseket, elemzéseket ír a tartott órákról, foglakozásokról, a tanárjelölttel történő munkájáról. Segíti továbbá az intézmény egyéb folyamataival való ismerkedést, szokások megismerését, a pedagógus-magatartás kialakulását. A folyamat a hivatalos dokumentáció kiállításával, a jelölt értékelésével zárul.

Állandó kapcsolatban állunk az adminisztrációs és pedagógiai feladatok egyeztetése, koordinálása során az illetékes felsőoktatási szakemberekkel.

 

 

 

* * * * * * * * * * * * * *

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Augusztus 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Dokumentumok

Galéria

Képek