Oracle Akadémia program
Iskolánk 2005 óta tagja az Oracle Academy nemzetközi programját oktató hazai
iskoláknak. A program révén a diákok magas szintű technikai és szakmai készségek birtokába jutnak az adatbázis-kezelés területén. Az Oracle Academy tananyagot felhasználva órarendünkbe építve folyik a képzés.
A programon belül az alábbi szolgáltatások állnak rendelkezésünkre:

Oracle E-Learning keretrendszer:

A keretrendszert használva mind a tanárok, mind pedig a diákok hozzáférhetnek egy ingyenes e-learning tananyaghoz, melynek segítségével a tanév végi záróvizsga sikeresen teljesíthető. Minden tananyag interaktív Flash alapú, és a fejezetek végén feleletválasztós teszt segíti a könnyebb elsajátítást, illetve a vizsgára felkészülést.

Jelenleg iskolánkban a „Database Design” és a „Database Programming with SQL” tananyagot építettük be a hagyományos oktatási rendünkbe, ezeken kívül a PL/SQL programozási nyelvet szakköri szinten oktatjuk.

Oracle Application Express:

A szolgáltatás segítségével az elméletben megszerzett tudást kipróbálhatják, gyakorolhatják a diákok. Egy – mindenhonnan elérhető – webes felületen írhatnak SQL utasításokat, hozhatnak létre táblákat, vagy akár hosszabb programokat is készíthetnek PL/SQL nyelven.

Oracle tanúsítványok:

Az Oracle Academy programon belül ingyen vizsgázhatnak a diákok, így teljesen térítésmentesen megszerezhetik a világon mindenhol elismert Oracle tanúsítványukat (Oracle Certified Professional).
 

* * * * * * * * * * * * * *

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Június 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Dokumentumok

Galéria

Képek